vacatures

Join our team

Staat de vacature waarnaar je opzoek bent hieronder niet tussen? Maar ben je wel enthousiast geworden over WestDijk reclame? Het staat je altijd vrij een open sollicitatie in te sturen. Je kunt je motivatiebrief en CV in dat geval een e-mail sturen met als onderwerp 'open sollicitatie' naar

Junior Signmaker

Creatieve Duizendpoot

Vacature sinds 31 mei 2017 online

Voor ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Junior Signmaker / Creatieve Duizendpoot (m/v), die in fulltime dienstverband (40 uur / week) ons team komt versterken.

leuke en uitdagende combinatiefunctie

Het gaat om een leuke en uitdagende combinatiefunctie, die je laat kennismaken met alle facetten van een signbedrijf:

  • assisteren van onze fulltime Signmaker
  • ondersteuning op onze opmaak/dtp-afdeling
  • (assistentie bij het) uitvoeren van alle voorkomende beletter/sign-werkzaamheden
In het kort gezegd, komt het erop neer dat je - na een goede en gedegen interne inwerkperiode - als 'vliegende keeper' die afdeling ondersteunt waar op dat moment je hulp gewenst is. Leuk en afwisselend dus!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven schoolverlater en/of iemand die zijn carrière in de signbranche net gestart is, die zelfstandig kan werken, met een 'aanpak'-mentaliteit, een verantwoordelijkheidsgevoel en een bereidheid tot overwerk indien noodzakelijk. Kennis van en ervaring met het bedienen van grootformaat printers en kennis van de software-programma's Photoshop en Illustrator zou fantastisch zijn, maar is geen pre.

dynamische gezellige werkomgeving

Wij bieden een dynamische gezellige werkomgeving in een ervaren (en groeiend) team van jonge mensen binnen een signbedrijf met in totaal 6 medewerkers. Doorgroeimogelijkheden vanuit deze functie naar andere functies binnen ons bedrijf zijn zeker aanwezig.

WestDijk reclame is een allround reclameproductiebedrijf, gespecialiseerd in belettering, gevel- en lichtreclame, fullcolour printing, ontwerp en huisstijlen, textieldruk en webdesign.

solliciteren?

Ben je enthousiast geworden, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je motivatiebrief en CV digitaal sturen naar